Vi hører til i den

 

gruppe, der tør give et bud

 

på fremtiden

 

Historien bag 2have

2have a/s er en danskejet grossist-virksomhed, som forhandler brugskunst, gaveartikler og andet tilbehør, specielt til blomster- og brugskunstforretninger samt interiørhuse i Danmark og resten af Skandinavien.

2have a/s er ikke blot en arbejdsplads, men en livsstil... - et sted, hvor der udvikles, spekuleres, skabes og ikke mindst drømmes om design, former og farver - for altid at være i den gruppe, som tør give et bud på fremtiden - og gør det.

 

2have a/s blev grundlagt i 2002 af de to indehavere Inge Thomsen og Jacob Meulengracht.

Drivkraften var - og er stadig - drømmen om og lysten til et forretningsparløb omkring udviklingen af produkter, hvor trend, nytænkning og brugbarhed er konceptet.

Inge er uddannet blomsterdekoratør og var i mange år én af Danmarks dygtigste konkurrencebindere i både ind- og udland. Samtidig har hun i en årrække været tilknyttet en større binderivirksomhed som produktudvikler.


Jacob - som også er uddannet blomsterdekoratør - har sideløbende med sine blomster-forretninger og sit gartneri undervist på handelsfagskolen i Odder & Skåde, samt været ansvarlig for indkøb til en sammenslutning af 35 blomsterforretninger.


Med alt det i bagagen, startede de 2have a/s ud fra en filosofi om, at det at være trendskabende kræver nytænkning, tanke for brugbarhed og villighed til at kaste sig ud i noget nyt.


Ud over Inge og Jacob er der et helt team af smilende sælgere, lagerfolk og kontornussere, der står klar til at hjælpe kunderne med spørgsmål og selvfølgelig med ordrer.

Vores smilende team

Inge Thomsen
Indehaver
Inge Thomsen
Jacob Meulengracht
Indehaver
Jacob Meulengracht
Ilona Strange
Økonomiansvarlig
Ilona Strange
Marie H. Markersen
Intern sælger
Marie H. Markersen
Jonna Sørensen
Sælger Jylland
Jonna Sørensen
Amanda Jensen
Sælger Øst Jylland/Fyn
Amanda Jensen
Laura Godtfredsen
Sælger Sjælland
Laura Godtfredsen
Gert. L. Jensen
Sælger Sjælland og Bornholm
Gert. L. Jensen
Mona Gernelin
Sælger Sverige
Mona Gernelin
Morten Vangsted
Sælger Norge
Morten Vangsted
Iren Moen
Selger Norge
Iren Moen
Werner Meisner
Sales Agent - Germany
Werner Meisner
Klaus Clemmensen
Lagermedarbejder
Klaus Clemmensen

Bestil et besøg af vores kørende showroom

Mangler du inspiration?

Det kørende showroom har hele vores varesortiment i bilen, og personalet i bilerne vejleder og rådgiver om indretning og nye trends

Bestil bilen