Vi hører til i den gruppe, der tør give et bud på fremtiden

 

Historien bag 2have

2have a/s er en danskejet grossist-virksomhed, som forhandler brugskunst, gaveartikler og andet tilbehør, specielt til blomster- og brugskunstforretninger samt interiørhuse i Danmark og resten af Skandinavien.

2have a/s er ikke blot en arbejdsplads, men en livsstil... - et sted, hvor der udvikles, spekuleres, skabes og ikke mindst drømmes om design, former og farver - for altid at være i den gruppe, som tør give et bud på fremtiden - og gør det.

2have a/s blev grundlagt i 2002 af de to indehavere Inge Thomsen og Jacob Meulengracht.

Drivkraften var - og er stadig - drømmen om og lysten til et forretningsparløb omkring udviklingen af produkter, hvor trend, nytænkning og brugbarhed er konceptet.

Inge er uddannet blomsterdekoratør og var i mange år én af Danmarks dygtigste konkurrencebindere i både ind- og udland. Samtidig har hun i en årrække været tilknyttet en større binderivirksomhed som produktudvikler.

Jacob - som også er uddannet blomsterdekoratør - har sideløbende med sine blomster-forretninger og sit gartneri undervist på handelsfagskolen i Odder & Skåde, samt været ansvarlig for indkøb til en sammenslutning af 35 blomsterforretninger.

Med alt det i bagagen, startede de 2have a/s ud fra en filosofi om, at det at være trendskabende kræver nytænkning, tanke for brugbarhed og villighed til at kaste sig ud i noget nyt.

Ud over Inge og Jacob er der et helt team af smilende sælgere, lagerfolk og kontornussere, der står klar til at hjælpe kunderne med spørgsmål og selvfølgelig med ordrer.

210916 2 Have miljø10831 WEB